Ønsker I at være en del af DFH, så kontakt os. Vi er placeret i Fjernvarmens Hus i Kolding og du finder vores kontaktoplysninger under KONTAKT OS.

Hvis du ønsker at se din status, hente materialer, indberette egenrealiserede energibesparelser el.lign., så login til højre.

DFH er kun for fjernvarmeselskaber, der er medlem af Dansk Fjernvarme.

Vi varetager energispareforpligtelsen for vores andelshavere.

Når du indgår kontrakt med os, fremsender vi en opkrævning på andelsindskuddet; størrelsen af andelsindskuddet afhænger af fjernvarmeværkets energispareforpligtelse og betales én gang.

Derudover betaler fjernvarmeselskabet kun for de energibesparelser, som DFH varetager for selskabet. Vi indkøber og kvalitetssikrer energibesparelser, som vi indberetter sammen med de energibesparelser, som fjernvarmeselskabet selv realiserer, og som vi indberetter for selskabet. Derudover sørger vi for audit, servicering af fjernvarmeselskabets kunder i forbindelse med udbetaling af tilskud etc.

Kort sagt: Vi sørger for alt, så I kan fokusere på at levere billig varme til værkets forbrugere. Har du brug for yderligere information, kan du printe vores faktaark her.

Hvis du ønsker at se de værker, hvis energispareforpligtelse varetages af DFH, kan du finde dem her.

Log på som fjernvarmeselskab

Brugernavn
Password (Glemt?)
Husk ikke
Husk
Husk og autologin